• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/nevsehirkent.rehberim.77
  • https://twitter.com/NevehirKentRehb

ZİRVE ÇÖMLEK PEYNİRİ
ONLİNE SATIŞ MAĞAZASI
HOTEL ŞEMS
NEVŞEHİR MERKEZLİ HOTEL
ELİF AKSESUAR E-MAĞAZA
ONLİNE ALIŞ VERİŞ MAĞZASI
GÜLFA YUFKA
ONLİNE ALIŞ VERİŞ MAĞAZASI
MUSTİ MÜZİK MARKET
ONLİNE ALIŞ VERİŞ MAĞZASI
Bilgi Teknoloji Hizmetleri

Online Hizmetler




Hastane Online







KAYAŞEHİR-NEVŞEHİR

Tanıtım Videoları
ESKİ ZAMANDA YAŞAM

PERİBACASI OLUŞUMU

NEVŞEHİR ÜNİVERSİTE TANITIM

DERİNKUYU YERALTI ŞEHRİ
Şehitl Bilgi Kapısı
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar38.341538.4952
Euro43.605543.7803
Hava Durumu
Youtube Abone Ol
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam250
Toplam Ziyaret937856
Uçan Arabalar Geliyor...

“Kişisel hava ve kara aracı” anlamına gelen PAL-V, iki oturaklı ve elektrikle çalışan kanatsız bir taşıt. Firmadan yapılan basın açıklamasında, PAL-V’nin Hollanda'nın Belçika'daki Gilze en Rijen şehrindeki bir havaalanında bir çok test uçuşundan geçtiği, uçan arabanın “otomatik pervaneleriyle bir helikoptere benzediği”kaydedildi. Uçan araç için yeni altyapıya gereksinim duyulmadığı, var olan yollarda ve havaalanlarında rahatlıkla kullanılabileceği belirtildi. Firma, PAL-V’nin havanın durumuna göre 350 ile 500 kilometre arasında mesafe alabileceğini, test denemelerinde karada ve havada 180 kilometre hıza çıkıldığı bilgisini verdi. PAL-V Europe NV sözcüsü, “Araç geleneksel taşıtlar kadar yakıt harcıyor. İleride biodizel ve bioethanol kullanan versiyonlarını da üreteceğiz." dedi.

Aracın çimende veya asfaltta 165 metrede havalandığı, sürücü lisansı için 20-30 saatlik bir eğitimin yeterli olacağı açıklandı. PAL-V’nin maksimum bin 300 metre yükseleceğe çıkabildiği ve uçuşlara sivil havacılığın müdahale etmeyeceği belirtildi.

PAL-V’yi üreten Europe NV’ın CEO’su Robert Dingemanse, “PAL-V’nin ilk uçuşunu başarıyla gerçekleştirmesini anons etmenin gururunu yaşıyoruz. Geleceği beraber inşa etmek için yatırımcıları davet ediyoruz. Uçan aracımıza çok büyük ilgi var, her gün potansiyel müşterilerden ve sektördeki işletmecilerden teklif alıyoruz.” dedi.

  
4210 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın