• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/nevsehirkent.rehberim.77
  • https://twitter.com/NevehirKentRehb
  • https://www.instagram.com/nevsehircappadociadream
  • https://www.youtube.com/@nevsehirkentrehberim

Bilgi Teknoloji Hizmetleri

Online Hizmetler




Hastane Online







KAYAŞEHİR-NEVŞEHİR

Tanıtım Videoları
ESKİ ZAMANDA YAŞAM

PERİBACASI OLUŞUMU

NEVŞEHİR ÜNİVERSİTE TANITIM

DERİNKUYU YERALTI ŞEHRİ
Şehitl Bilgi Kapısı
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar43.512843.6872
Euro51.602251.8090
Hava Durumu
Youtube Abone Ol
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam114
Toplam Ziyaret1020650

Nevşehir Valisi Abdurrahman Savaş başkanlığında aylık olağan İl İstihdam Kurul toplantısı Nevşehir Valiliği toplantı salonunda yapıldı.

Nevşehir Valisi Abdurrahman Savaş başkanlığında yapılan toplantı da geçen ay alınan kararların değerlendirilmesi, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü´nün 2012 yılı ilk üç aylık faaliyetleri hakkında bilgilerin alınması konuları görüşüldü.

Toplantıda İş Kur İl Müdürü İlhan Temel toplantıya katılanlara İş Kur İl Müdürlüğü tarafından yılın ilk 3 ayında yapılan faaliyetleri anlattı. Temel, "İş Kur İl Müdürlüğü olarak daha önce 4 binlerde sayımız varken bu sayımız bu yıl itibarıyla arttı.

Bunun sebebi ise işsizlik sigortası konusunda vatandaşlarımızın bilinçlenmesi ve iş kur tarafından açılan kursların olması olduğunu söyleyebilirim. İş Kur´a kayıtlı şuanda 227 erkek, 105 bayan olmak üzere toplamda 332 özürlümüz bulunmaktadır. Hükümlü sayımız da ise bu yıl bir düşüş yaşandı.

Şu anda 38 eski hükümlü iş kura kayıtlı. Bu düşüsün sebebi ise bizler eski hükümlülere kamu hizmeti için çalışmalar yaptığımızdan dolayı kaynaklanıyor." dedi. İş Kur İl Müdürü İlhan Temel´in bilgiler vermesinin ardından toplantı diğer gündem maddelerinin görüşülmesi ile sona erdi.

 



1661 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın